تخم این میوه منبع فیبر غذایی!

تخم این میوه منبع فیبر غذایی!

 در این نوشتار ما شما را با فواید این ماده غذایی غنی و پرفیبر آشنا می کنیم.
 از تخمه طالبی در کشورهای خاورمیانه و چین به عنوان تنقلات استفاده می شود. براساس تحقیقی که در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است، عصاره تخمه این میوه دارای 3.6 درصد پروتئین، 4درصد چربی و 2.5درصد کربوهیدرات است که با ترکیب تغذیه ای شیر سویا مشابه است. محققان این دانشگاه معتقدند، شیر به دست آمده از تخمه طالبی را می توان

 * جایگزین با ارزش شیر سویا محسوب کرد. همچنین این ماده برای نوزادان نیز مفید است.

* تخم و شبکه تور مانندی که دور آن است، غنی از فیبر و برای روده ها بسیار مفید است.

* خلط اضافه و احتقان را دفع می کند.

* تخمه این میوه سرشار از ویتامین A و C است.

* پروتئین موجود در آن، در حفظ سلامت مو و ناخن موثر است.

* پروتئین موجود در آن در ساخت آنزیم ها و هورمون های موردنیاز بدن، موثر است.

* منبع عالی آنتی اکسیدان از جمله ویتامین C و E است. آنتی اکسیدان احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.

* آنتی اکسیدان های موجود در آن کلسترول خون را کاهش می دهد.

 

"سلامت نیوز"

/ 0 نظر / 5 بازدید